Nurburgring

Hej!
I Kväll åker jag ner till Tyskland för att vara på plats på banan i morgon. Teamet är redan i depån och jobbar för fullt med att bygga upp boxen som vi denna helg delar med "Team Pata, Haga" i box 7. Finns även lite jobb med hojen efter vårat lilla test förra veckan på Anderstorp.
Vet att det kommer ner en hel del svenskar till helgen, Kom gärna och titta förbi:)
//Alex

Litet test på Anderstorp

Hej!
I går var vi ute och körde lite på Anderstorp mest för att få några varvs körning efter nästa 4 veckors uppehåll. Känndes riktigt bra i går och skönt att få åka lite hoj innan vi åker ner till nästa VM race på Nurburgring nästa vecka.
Det blev dock inte så mycket kört då det regnade mycket på eftermiddagen, men lite körning blev det senare på kvällen men fortfarande en hel del blöta fläckar och en riktigt blöt flygraka. Jonas var också med ute och körde på sin supersport hoj, och han tyckte nog det var lika kul som jag att leka lite.
Hojen fungerade alldeles kanon och jag känner mig nu väldigt sugen och laddad inför nästa helg!
Här kommer några ganska dåliga blider men bättre än inget:)
//Alex

4 Timmars Lag Enduro Tävling

Hej!
I Lördags var jag och körde en liten enduro tävling i Växjö. Det var riktigt jobbigt men kul och vi körde i mål på en 25 plats av 50 lag. Jag körde i hop med Micke på hans Husaberg. Jonas körde i hop med en annan Halmstad kille och kom i mål lite längre ner i fältet efter strul med en av hojarna.
Bra start inför mina 3 hårda tränings veckor nu innan nästa race i Tyskland:)
Här kommer lite Bilder:)
//Alex

RSS 2.0