Intervju med Viasat Motor

Hej!
Nu är jag hemma i Sverige igen efter att avverkat min första Grand Prix:) Nu är det ca 2 veckor innan nästa tävling och den kört på Jerez banan i södra Spanien och sedan direkt helgen efter i Portugal på Estoril banan!
Här kan ni se en intervju som gjordes för några veckor sedan i Stockholm hos Viasat Motor!
http://www.youtube.com/watch?v=ZETNUqx7b98&context=C439c7ceADvjVQa1PpcFOfJO648vLD1BdyJnBaKefafULTE7bAJ3U=
//Alex

Race

Hej!

Nu har jag kört mitt första GP och har haft en mycket rolig och larorik helg i Qatar. Planen inför söndagens race var att försöka göra en bra start och åka med framför varande så länge som möjligt. Starten var bra från ledet men var sen nära att göra bort mig, närframhjulet gick ner i asfalten fick jag ett kast och tappade en del. Körde upp mig 4 placeringar på det första varvet men på det andra varvet åkte jag av banan efter legat i suget på Nico Terol på start o mål talan bromsade båda vi försent och jag var tvungen att räta upp hojen och köra av banan. Ut på banan igen som sista man kämpade jag ikapp de framförvarande och körde i mål på 28:de plats. Jag är ändå nöjd med helgen och jag har lärt mig väldigt mycket. Nu hem och ladda upp för en kanon helg om tre veckor i Jerez!!

//Alex


Lördagens Träningar

Hej!
I dag har vi kört kval och warm up. Kvalet gick ganska bra inte så fort som jag ville, hade fortfarande problem med framförallt drevningen. Kvalade in på en 29de plats. Till warm upen gjorde vi flera ändringar på hojen blandanat drevade vi om hojen. Det blev betydligt bättre och jag sänkte min tid mot kvalet med 0.5 sek trots att vi körde med samma däck som på kvalet. När jag satte min bästa tid hade däcken gått mer än en race distans så det var bra.
Här kan ni se lite bilder!!
//Alex

Fredagens träningar i Qatar, Moto2 Grand Prix

Hej!
I dag har vi bara kört en fri träning. Körningen går hela tiden bättre och jag sänkte 1,4 sek mot gårdagen. Vi har testat lite olika drevningar och tror vi hittat rätt nu. finns fortfarande lite att jobba på med set upen på hojen. Nu börja jag hitta runt och ska göra mitt aldra bästa på kvalet i morgon.
Annars är allt bra här i öken värden, 30+ på dagarna men sandigt i luften och blåsigt.
//Alex
image description

Första dagen i Qatar

Hej!
I dag körde jag mina första träningar i moto2 och Grand Prix:) Det har gått helt okey och jag är ganska nöjd med min körning. Tyvärr hade vi vissa problem med hojen sista passet! I morgon har vi bara en träning FP3 och då hoppas jag att sänka mina tider kraftigt när jag börjat hitta runt denna ganska svåra bana. Annars allt kanon bra teamet jobba på bra och det känns fantastiskt roligt att sesången äntligen Börjat:)
Missa inte att titta på Viasat Motor där dom sänder träningar/kval på lördag och sedan racet på Söndag. Racet sänds även på TV10!
Här kommer några bilder från dagen
//Alex



RSS 2.0